angajari

Manager proiect pentru Centrul Public

Angajăm Manager proiect pentru Centrul Public al Fundației pentru o societate deschisă - hub de resurse de training și consultanță  pentru sectorul non-profit, antreprenoriat social, activiști din ong-uri, tineri profesioniști și orice alte persoane interesate de dezvoltarea personală și profesională.

Managerul de proiect va fi responsabil/ă de elaborarea și implementarea strategiei de dezvoltare a Centrului Public. Mai precis, va trebui să se ocupe de: identificarea și atragerea de potențiali beneficiari/clienți pentru programele de training și consultanță; să asigure programarea și organizarea programelor de training; să contribuie la realizarea de materiale relevante pentru promovarea în social-media a Centrului Public.

Candidații pentru acest post vor face dovada experienței practice de minim 3 ani în managementul proiectelor.

O bună cunoaștere a sectorului non-guvernamental, competența în gestionarea de proiecte ce vizează activități de training și/sau consultanță în domeniul non-profit, constituie avantaje în procesul de selecție.

Cerințe:

• studii superioare;
  • cunoștințe avansate de management de proiect;
  • cunoștințe și abilități de comunicare în social media;
  • creativitate și autonomie;
  • iniţiativă, dinamism şi deschidere către nou;
  • abilități de prezentare și negociere;
  • fluenţă în limba engleză;

Trimite CV şi scrisoare de intenţie  prin e-mail, la adresa corina.stefan@fundatia.ro până cel târziu la data de 23 ianuarie 2017.

Numai candidaţii selectaţi pentru interviu vor fi contactaţi.