expert

Gabriel Petrescu

Gabriel este director executiv al Fundației Soros Romania din 1997. Are o experiență bogată în managementul, formarea și conducerea grupurilor de mai bine de 18 ani. De-a lungul timpului a lucrat într-o multitudine de domenii profesionale și educaționale cu clienți non-profit, corporatiști și guvernamentali. În 2003 a absolvit programul MBA al ASEBUSS București în cooperare cu Washington State University din Seattle și Kennesaw State University in Atlanta; din 1996 deține o diplomă postuniversitară în Managementul Companiei de la Academia de Studii Economice cu o lucrare finala despre Managementul Schimbării și o diploma universitară în construcții – specializarea Îmbunătățiri funciare și ingineria mediului, din 1990. A participat la multiple cursuri executive la Harvard Business School, Kennedy School of Government, Wharton School, London School of Economics, INSEAD Paris. ,,Lidership la limita haosului” este motto-ul precum și motivarea sa pentru dezvoltare profesională continuă.