expert

Dana Dumitrescu

Versiune pentru imprimantaSend by emailVersiune PDF

Absolventă a cursurilor Facultății de Științe Politice din cadrul Universității București, Dana Dumitrescu s-a specializat în managementul fondurilor structurale ale UE la Academia de Studii Economice din București. În timpul facultății a fost voluntară în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Institutului European din România.

Ulterior, Dana a lucrat ca expert în implementarea unor proiecte finanțate din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) în cadrul Agenției Naționale pentru Romi și firmei de consultanță Bernard Brunhes International. 

Din anul 2011, atunci când s-a alăturat Fundației Soros România, s-a implicat în împlementarea proiectelor ,,EU-INCLUSIVE – transfer de date și experiențe privind integrarea pe piața muncii a romilor între Romania, Bulgaria, Italia și Spania'' și ,,RURES. Spațiul rural și economia socială în România'', ambele finanțate de Uniunea Europeană și Guvernul României prin POSDRU și având ca tematici principale incluziunea grupurilor vulnerabile pe piața muncii, respectiv dezvoltarea economiei sociale.

În prezent, Dana este consultant de economie socială în cadrul proiectului SEn - the Social Enterprise.