centrul_public
mai multe imagini ...

Comunități 360°- concurs foto de observație și reflecție comunitară

Update 2: În concurs au fost înscrise 69 de fotografii, reprezentând 23 de comunități. Dintre cele 23 de comunități, 9 (27 de fotografii ) au fost selectate pentru a fi expuse la Centrul Public al Fundației Soros pentru o perioadă de două luni. Din cele 27 de fotografii selectate, au fost declarate câștigătoare: o comunitate, respectiv o fotografie.

Premiul pentru comunitatea câștigătoare constă într-un aparat foto digital.

Câștigător: Alexandru Cruceru, Comunitatea oamenilor invizibili

Premiul pentru fotografia câștigătoare constă într-un abonament de 6 luni la o revistă de fotografie.

Câștigător: Radu Sandovici, Întâlnire

Juriul a fost format din Bogdan Iancu (Antropolog) și Vlad Petri (Fotograf).

Fotografiile selectate pentru a fi expuse și fotografiile câștigătoare se găsesc alăturat.

Update 1: Deadline-ul pentru concursul foto se prelungește până pe 5 decembrie.

Ai ochi pentru comunitatea din care faci parte? Ce o particularizează? Care îi sunt neajunsurile? Care sunt transformările prin care trece? Surprinde-le, trimite-le, surprinde-ne!

Înscrie trei fotografii, însoțite de o scurtă descriere a comunității, până pe 25 noiembrie 2012, pehttp://www.soros.ro/concursdefotografie/?q=node/add/participant  și poți câștiga un aparat foto, un abonament la o revistă de profil și spațiu de expunere.

Cele mai bune lucrări vor putea fi admirate la Centrul Public al Fundației Soros, timp de două luni.

Formatul acceptat este jpg, jpeg, gif, png, în limita a 50 MB.

Amatori sau profesioniști, încurajăm diversitatea și spiritul de observație!