anunțuri

Arhipera lansează Atelierul experimental de arhitectură a interesului public

5 octombrie 2016

Ce este Atelierul Arhipera?

Atelierul Arhipera este un program educațional în care aspectul nonformal prevalează, este un spațiu al învățării interactiv care se construieşte împreună de către profesori şi studenţi. Este un atelier în care cursantul este important nu prin cât poate să înveţe, ci prin cât poate să creeze. De aceea cursurile teoretice îmbracă forma unor dezbateri, iar atelierele practice înseamnă construcţie efectivă. În cadrul atelierului Arhipera, studenţii îşi construiesc propriile proiecte, făcute pentru beneficiari reali. Adică fac arhitectură construită.

Unde se va desfășura și cine se poate înscrie?

Atelierul, care se va desfășura în cadrul UAUIM, și se adresează:

- studenţilor de la profilele arhitectură, urbanism, design de interior, construcţii civile, precum şi absolvenţilor acestor profile, care doresc să-şi completeze educaţia prin activităţi complementare celor cuprinse în curricula universitară.
- studenţilor sociologi, psihologi, antropologi, artiştilor plastici interesaţi de curricula şi de problematica pe care aceasta o dezvoltă.
-elevilor de liceu care doresc să se aproprie de universul arhitecturii prin acțiuni de voluntariat și educație nonformală.

Înscrierile se fac până pe data de 21 octombrie, pe adresele: danandrei1989@yahoo.com sau irinascobiola@gmail.com.

Informații suplimentare puteți obține pe aceleași adrese de e-mail sau la numărele de telefon: 0728497569- arh. Irina Scobiola, 0722649132- arh. Andrei Ardeleanu.

Citiți mai multe despre Atelierul experimental de Arhitectura Interesului Public în documentul atașat.

Program: